De man ligt met een bebloed hoofd bewusteloos op de brancard. Maar let goed op zijn 2 honden. Zoiets hebben de paramedici nog nooit meegemaakt

Dieren troosten mensen in nood. Daarom worden er in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen steeds meer therapiehonden ingezet. De vreugde en troost van dieren heeft zelfs helende krachten. Dit is een verhaal dat de meesten onder jullie nog niet gehoord zullen hebben. Enkele hulpverleners uit Chimbote, Peru, stonden toe dat er twee honden meereden in de ambulance. De eigenaar van de honden had zwaar gedronken en was daardoor op zijn hoofd gevallen.

Afbeelding: YouTube

Zijn honden weken geen ogenblik van zijn zijde. Dus toen de hulpverleners hem in de ambulance schoven, sprongen de honden erbij!

De honden mochten niet alleen meerijden, maar ook in het ziekenhuis mochten ze bij hem blijven. De ene hond lag aan zijn voeten en de andere naast hem op de draagberrie. En het waren nog geen kleine hondjes ook! De beveiligingscamera’s van het ziekenhuis registreerden hoe de honden de hele tijd bij hem bleven. Blijkt dat er niemand anders was die voor de honden kon zorgen. Het trio wachtte geduldig tot de dokter de man kwam onderzoeken.

Dit toont nog maar eens aan dat honden de beste vriend van de mens zijn. Zelfs wanneer je dronken bent en een stommiteit begaat, zijn je honden er voor je!

DEEL dit mooie verhaal met je vrienden!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.