Man knuffelt zijn dochter. Maar als je ziet wat hij in zijn rechter hand houdt? ONGELOFELIJK!

Papa’s kunnen snel denken. Als het aankomt op het beschermen van hun dochters bedenken ze alles om hen veilig te houden. Soms komt dit heroïsme gewoon neer op goede reflexen. Het lijkt wel alsof hun lichaam handelt voor ze het zelf wel en goed beseffen.

vangst

Tijdens een wedstrijd van de Philadelphia Phillies deed een vader precies dat – hij handelde pijlsnel. Er werd een baseball in het publiek geslagen, recht op hem en zijn dochter af. Zonder het kleintje te alarmeren, stak papa zijn hand in de lucht en ving de bal. Wat een ongelooflijke actie en dat slechts met een hand! Hij hoefde zijn dochter geeneens wakker te maken. Wellicht heeft ze van het hele gebeuren zelfs niets gemerkt.

De stadionomroepers waren duidelijk heel erg onder de indruk van de vaardigheden van de man. Het is niet vaak dat je iemand zo koel en vastberaden ziet handelen in een gevaarlijke situatie. Iedereen rond hem juicht hem toe na de vangst. In de onderstaande video kan je zijn spectaculaire vangst bewonderen. Heb jij ooit al zoiets gezien?

DEEL deze adembenemende vangst met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.