Man klaagt zijn blind date aan omdat ze tekstberichtjes stuurde tijdens een film waar hij voor betaalde.

We weten allemaal dat bellen of tekstberichtjes sturen tijdens een film niet alleen onbeleefd maar ook storend is. Het licht van het schermpje stoort andere mensen die achteraan zitten en het toont dat deze mensen eigenlijk gewoon ergens anders willen zijn. Je telefoon geen twee uurtjes kunnen opbergen is niet alleen een teken van een smartphone verslaving, maar het geeft ook blijk van een gebrek aan respect.

Een man uit Austin wil dergelijke mensen doen lijden. En hij begint met zijn date die tijdens de film maar niet wilde ophouden met berichtjes sturen. Hij heeft een rechtszaak opgestart en dat op basis van een opmerkelijke juridische grond …

Omdat de date van de 37-jarige Brandon Clarke Vezman tijdens een film waar hij voor betaalde maar niet ophield met tekstberichtjes sturen, werd het stel uit de bioscoop gegooid. Nu klaagt Vezmar haar aan om terugbetaling van de filmtickets te eisen en beweert dat dit “financiële schade” is.

Vezmar diende de zaak op 6 mei in en beweert dat zijn date tijdens de eerste 15 minuten van de film alleen al haar telefoon 15 tot 20 keer controleerde.

De dagvaarding leest: “Tekstberichtjes sturen is een directe inbreuk van het beleid van de bioscoop, en hindert de kijkervaring van Vezmar en anderen. Hoewel de schade bescheiden is, is het principe belangrijk omdat het gedrag van de gedaagde een bedreiging is voor onze geciviliseerde samenleving.”

Vezmar en zijn date keken “Guardians of the Galaxy 2.” Maar blijkbaar kon deze film zijn date niet lang boeien.

“Het was als een eerste date uit de hel”, zei Vezmar.

De date wist nog niet dat Vezmar een rechtszaak had opgestart, totdat journalisten haar opbelden. Ze zei: “Dit is gestoord. Ik had mijn telefoon en stoorde niemand. Ik was niet voortdurend berichtjes aan het sturen.”

Gaat deze man te ver of heeft hij een punt? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.