Man keert terug en bezoekt de pitbull die hij redde. De verraste pup overlaadt hem met liefde

De hond is inderdaad de beste vriend van de mens. Een video van een man en zijn pitbull toont ons een onbreekbare, prachtige relatie die de betekenis van vriendschap helemaal samenvat. Hoewel pitbulls soms als gevaarlijk en gemeen worden beschouwd, wordt dit beeld helemaal ontkracht door Mojo en zijn eigenaar. Mojo houdt net zoals andere pitbulls ontzettend veel van mensen en hij toont zijn affectie op de meest schattige manier.

hond1

HOE HET ALLEMAAL BEGON

hond2

Marinier en dierenredder Joey Wagner uit Nova Scotia stootte op een zwaar gehavende pitbull (nu Mojo genoemd) die helemaal onder de schurft zat en bracht hem onmiddellijk naar de dierenarts. De mijten veroorzaakten een ondraaglijke jeuk, waardoor de hond zich aldoor krabde en meer en meer haar verloor.

hond3

Deze goede daad zou Mojo niet snel vergeten. Hij toont zijn waardering door zijn hoofdje tegen Wagner aan te knuffelen en hem te bedelven onder de puppy kussen.

hond4

De puppy toont meerdere minuten zijn affectie terwijl de dierenarts goedkeurend lacht. Wagner draagt de puppy liefdevol in zijn armen en streelt hem over het hoofd.

hond5

Hoewel de puppy geen haar heeft en zeer zwak is, blijft de band tussen Wagner en Mojo onbreekbaar. De twee delen echt liefde voor elkaar.

De dierenartsen zeiden dat ze Mojo nog nooit zo liefdevol hadden gezien. Dit gevoel weerspiegelt een eenvoudig gebaar van vriendelijkheid dat Mojo op zeker ogenblik in zijn leven nodig had.

Nadat hij Mojo bij de dierenarts had afgehaald, besloot hij hem een nieuwe thuis te geven in de beslotenheid van zijn eigen woning.

hond6

De liefde van dieren is precies hetzelfde als de liefde van mensen. Mens en hond smeden een diepe relatie die voor eeuwig duurt.

Kijk hieronder wat er gebeurt als Mojo met zijn redder herenigd wordt en DEEL deze ontroerende video met elke hondeneigenaar die je kent!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.