Man is geschokt als hij tijdens een treinreis naar zijn werk zijn eigen hond tegenkomt

Vrijdag begon voor Thomas McCormack, een klusjesman uit het Verenigd Koninkrijk, als alle andere. Nadat hij zijn spullen had gepakt, nam hij afscheid van zijn hond Paddy, die hij veilig in de tuin had achtergelaten. McCormack ging naar het werk met de trein toen zijn ochtend plots een verrassende wending nam.

“Ik stapte op de trein en het volgende dat ik weet, is dat Paddy in de stoel naast me kwam zitten”, vertelde hij. “Ik was in shock. Hij keek me aan alsof hij wilde zeggen: ‘Waar ga jij nou naartoe?”

trein1

De man kon niet anders dan zijn hond mee naar het werk nemen voor een dag. Maar hoe kon Paddy ontsnappen? Algauw begon het mysterie zich te ontvouwen. De buren vertelden hem dat ze Paddy op de trampoline in de tuin hadden zien springen, waardoor hij zichzelf over het tuinhek katapulteerde.

“Zo geraakte hij buiten. Hij is nogal een speciale hond”, zei McCormack. “Hij volgde mijn geur naar het treinstation en sprong op de stoel naast me. Dat is de enige verklaring die ik heb.2

trein2

McCormack denkt dat hij al eerdere pogingen had ondernomen om hem naar het werk te volgen, maar vrijdag was de eerste keer dat hij daadwerkelijk slaagde in zijn opzet.

trein3

Bekijk de onderstaande video om meer te leren over deze grote ontsnapping en DEEL dit geweldige verhaal met je vrienden!


    Bron: YouTube en The Dodo

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.