Man bouwt een speciale kajak, zodat hij zijn favoriete hobby met zijn honden kan bedrijven

Hobby’s zijn geweldig, maar wat voor zin heeft het als je het niet met je beste vrienden kan doen? David Bahnson besloot een manier te zoeken waarop zijn beste vrienden mee van zijn hobby, kajakken, zouden kunnen genieten. Deze gepensioneerde orthopedische chirurg uit Vermont bedacht de beste oplossing ooit. Hij ontwierp een kajak waar zijn twee honden perfect inpassen.

Bahnson vertelt: “Ze lijken er dol op te zijn. Ze worden helemaal opgewonden als ik de kajak uithaal en kunnen niet wachten om te vertrekken.”

De hondenliefhebber had eerder al opgemerkt dat zijn kajak een extra compartiment had voor water en voeding. Maar Bahnson zag het groter. Hij zag het als een extra zitje voor zijn hond Susie, dus maakte hij een extra opening voor zijn trouwe viervoeter.

Maar toen er een tweede hond genaamd Ginger in het gezin kwam, moest de gepensioneerde man opnieuw aan het werk. Hij wilde de andere hond niet alleen thuis laten. Dus deed hij het meest logische: hij paste de boot opnieuw aan.

Hoewel Bahnson nooit echt ver weg van de oever peddelt, lijken de honden perfect te weten hoe ze veilig moeten blijven.

Deze honden zijn goede zwemmers, maar je kunt maar beter voorzichtig zijn.

“Ze zijn opgeleid om op bevel zelf in de kajak te stappen. Ze gaan zitten, en weg zijn we. Als we aanmeren blijven ze zitten tot ik zeg dat ze mogen uitstappen. Tot nu zijn ze nog nooit in het water gesprongen.”

DEEL dit geweldige verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.