Mama’s vriend slaat haar 2-jarige dood. De reden hiervoor maakt de politie ziek

Toen de moeder van Aaliyah Lewis, een tweejarige peuter, haar vriend vroeg om even op haar te babysitten, had ze nooit gedacht dat ze haar dochter zou verliezen.

De 21-jarige Jamarius Devonti Graham zou even op Aaliyah passen terwijl de moeder het huis uit was. Toen de jonge peuter een ongelukje had en het bed nat had gemaakt, sloegen de stoppen door bij Graham en sloeg hij haar 20 keer. Daarna nam hij een plastic kleerhanger en begon het meisje opnieuw te slagen.

Graham beweerde dat hij haar helemaal niet hard had geslagen. Maar haar moeder merkte verwondingen op haar lichaam en zag dat haar dochter moeilijkheden had om te ademen. Maar de vrees dat Aaliyah misschien bij haar weggenomen zou worden, weerhield haar ervan om verdere stappen te ondernemen.

Het duurde 90 minuten voor ze om hulp zou bellen, en achteraf zou dat te lang blijken. Kort na hun aankomst in het ziekenhuis werd Aaliyah dood verklaard.

Ze had verschillende hoofdwonden, verwondingen aan haar borst en ledematen. Bovendien zat er vocht in haar longen en waren haar hersenen gezwollen.

De doodsoorzaak werd nog niet officieel bevestigd, maar de dokters vermoeden dat haar lichaam na de slagen in shock ging en toen eigenlijk onmiddellijk medische verzorging nodig had.

Ze overleed dus als gevolg van de slagen van Graham, maar ook omwille van het feit dat de moeder niet meteen medische hulp zocht.

Graham bekende de feiten en riskeert een gevangenisstraf van dertig jaar. Het proces gaat in april van start.

DEEL dit verhaal met iedereen die je kent!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK en www.relayhero.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.