Mama zegt tegen haar Duitse dog dat hij niet in het zwembad mag zwemmen. Hierop reageert hij met een hilarische driftbui

Hoewel honden niet dezelfde taal spreken als hun eigenaars, weten ze maar al te goed hoe ze hun ongenoegen met een beslissing van hun baasjes moeten uiten. Als je je hond zegt dat hij geen snoepje meer mag, of niet op een bepaald meubelstuk mag zitten, vinden ze altijd wel een manier om te laten zien dat ze het daar niet mee eens zijn.

In deze video zegt Max de Duitse dog in zijn eigen taal heel duidelijk dat hij in het zwembad wil zwemmen. Mama wil niet dat hij in het zwembad springt omdat hij anders zijn jasje zal vernielen.

Zijn eigenaar herhaalt verschillende keren dat hij niet mag zwemmen. Max zit langs het zwembad te janken. Verrassend genoeg is Max doof, maar dat zou je hem niet aangeven als je ziet hoe hij communiceert. Zijn baasje denkt dat hij kan liplezen en gebarentaal kent.

Maar Max laat zich niet van de wijs brengen, en hij geeft er geen moer om dat zijn jasje een beetje nat wordt.

Max is een hond die weet wat hij wel en zal blijven strijden totdat hij zijn zin krijgt. Bekijk de onderstaande video en vergeet dit bericht niet te DELEN met alle hondenliefhebbers die je kent!


Bron: Rumble.com ; Afbeelding: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.