Mama weet niet of haar dochter, die een hersenverlamming heeft, naar het schoolbal kan gaan. Dan bezorgt hij haar de avond van haar leven

In Amerika is het seizoen van de schoolballen aangebroken. Zo’n bal vindt doorgaans in de lente plaats en dat betekent dat er weer een heleboel originele verzoeken viraal gaan. Vaak wordt dit geassocieerd met overmatig drankverbruik en een heleboel andere slechte beslissingen. Er waait echter een hartverwarmende trend over het internet. Middelbare schoolstudenten beseften dat hun klasgenoten met een beperking niet altijd de kans hadden om dergelijk bal bij te wonen.


Dit soort van aanzoeken lijkt alleen maar toe te nemen, en telkens als ik er eentje zie, kan ik niet anders dan glimlachen. Het verhaal van Tahj Oliver en Evelyn Araujo is niet anders en deed me van oor tot oor grinniken. Tahj is een student aan de Oswego East High School en tevens footballspeler. Voordat hij zou afstuderen wilde hij iets bijzonder doen voor zijn vriendin, Eve.


De twee zijn al heel hun middelbare schoolcarrière vrienden. Eve heeft hersenverlamming. Tahj wilde dat ze de kans zou krijgen om naar het bal te gaan. Tahj koos knalroze posters om zijn verzoek over te maken. Op de posters staat: “Mag ik een pasje voor het bal?” Uiteraard aanvaardde Eve zijn verzoek maar al te graag. Tahj sprak zelfs af met de moeder van Eve om ervoor te zorgen dat ze op haar favoriete nummer zouden kunnen dansen.

Bekijk de onderstaande video en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: www.liftable.com en YouTube; Afbeeldingen: Twitter

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.