Mama was vergeten dat de camera in het ziekenhuis alles opnam. Als politieagenten ernaar kijken, moet ze betalen [video]

Toen haar zoon een onverklaarbare ziekte kreeg, deed een jonge moeder Lacey Spears er wanhopig alles aan om een remedie te vinden. Spears is een doorsnee Amerikaanse vrouw die ontzettend veel van kinderen houdt. Toen de tijd gekomen was, wilde Spears zelf kinderen. Toen ze zwanger was, zouden haar dromen eindelijk uitkomen. Ze beviel van een jongen genaamd Garnett, en Spears kon haar geluk niet op. Maar toen de jongen negen dagen oud was kreeg dit prille moederschap een klap. Garnett werd ziek en moest in het ziekenhuis opgenomen worden. Het trauma van dit voorval was verwoestend voor Spears en haar familie …

In het ziekenhuis kwam ze echter aandraven met een hele reeks klachten en symptomen. Ze klaagde erover dat de baby niet wilde eten, niet groeide zoals het hoorde en een hele waslijst aan infecties had.

Dit zou de eerste trip in een lange rij van gelijkaardige bezoeken aan het ziekenhuis worden. En elke keer werd de lijst met symptomen langer. De dokters stonden perplex van de beweringen van de moeder: de jongen zou de ziekte van Crohn hebben, samen met nog tal van andere onverklaarbare aandoeningen.

Lacey klaagde er vaak over dat Garret niet wilde eten. Toen hij acht maanden oud was, vroeg ze zelfs om hem een voedingstube aan te leggen. Ze consulteerde verschillende dokters en ziekenhuizen, en de meeste medici waren aarzelend om op haar verzoek in te gaan. Uiteindelijk vond ze toch een dokter die een voedingstube aanlegde.

Maar op een dag zou de vreselijke waarheid aan het licht komen.

“Een jongen die het ene moment op het bed staat te springen en tien minuten later dodelijk ziek is”, zei Kirk Budnick van de politie van Ramapo. De politie begon haar verhaal uit te pluizen en doorzocht het appartement van Spears.

“Toen we het open appartement binnenkwamen zagen we de voedingsmachine met moedermelk in een zak. Op de tafel lagen de zeven tot acht verschillende medicamenten die ze haar zoon gaf, allen netjes uitgestald op een tafel, met in het midden een grote container zeezout.”

Dan vond de politie het videobewijs. “Het is iets wat me mijn hele leven zal achtervolgen. Dit is de ergste video ooit”, zei de politieagent nog. “We moesten in feite een video zien van een vijfjarige jongen die vermoord werd.”

Wat vind jij van deze duivelse en gestoorde moeder? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.