Mama redde de hond een jaar geleden. Elke dag als ze thuiskomt, knuffelt hij haar

Toen hij amper tien maanden oud was belandde Kylo Ren in het West Memphis Animal Shelter. Een grote hond wil gewoon geliefd worden. Hij werd uit het asiel gehaald door ALIVE Rescue Memphis en was op weg om zijn eeuwige familie te vinden. Kylo bracht vervolgens lange tijd in een pleeggezin door. Niemand begreep waarom er niet iemand was die deze lieve hond wilde adopteren – totdat de perfecte familie zich aandiende.

“We zagen zijn foto op Facebook en namen contact op”, zei Meghan Sweers, de nieuwe mama van Kylo.

Sweers en haar echtgenoot hadden al een andere hond genaamd Nellie, dus besloten ze om het eerst een avondje te proberen. Van het moment dat Kylo echter aankwam, wisten ze dat het voorbestemd was.

“Van zodra de vrijwilligers vertrokken waren, klom hij op mijn schoot en begon te snurken als een kettingzaag”, zei Sweers. “Toen wisten ik en mijn echtgenoot dat hij bij ons hoorde.”

Ondertussen is Kylo echt een mama’s kindje geworden en wil alleen maar geknuffeld worden. Hij zit ook elke dag bij de deur te wachten tot mama van het werk terugkomt.

“Heel wat kennissen die vooroordelen hadden ten opzichte van bull terriërs hebben hun mening dankzij Kylo moeten veranderen. Hij verovert de harten van de mensen een beetje op een gedwongen manier … door gewoon op hun schoot te klimmen en in slaap te vallen”, voegde ze er nog aan toe.

DEEL deze schattige hond met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.