Mama ontdekt iets vreemds in het zwembad van de buren. Als het beweegt belt ze razendsnel 112…

Nu de zomer is begonnen, is het goed om het even te hebben over veiligheid in en rond het zwembad. Hoewel zwembaden voor een welgekomen afkoeling zorgen, kunnen ze ook gevaarlijk zijn. Hoewel we weten dat we kinderen altijd goed in de gaten moeten houden, geldt dat evenzeer voor onze viervoetige vrienden.

zwembad

Volgens het Rode Kruis zou elk zwembad met een hek omrasterd moeten zijn en moeten kinderen te allen tijde onder ouderlijk toezicht staan. Elk lid van de familie zou zwemlessen moeten nemen om ervoor te zorgen dat iedereen weet hoe ze goed moeten zwemmen.

Deze regels zijn belangrijk voor kinderen, maar zwembaden beteken ook een risico voor huisdieren. In Arizona mocht een diereneigenaar dit uit eerste hand ondervinden toen zijn paard in het water terechtgekomen was. Dankzij de inspanningen van de hulpverleners kwam het paard er gelukkig zonder een schrammetje vanaf.

Het paard en zijn eigenaar hadden geluk. Godzijdank kreeg dit prachtige paard een tweede kans en hopelijk zal de eigenaar nu een hek rond het zwembad laten plaatsen zodat dit nooit meer kan gebeuren!

DEEL deze spectaculaire redding met iedereen die je kent!

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.