Mama kijkt naar gehandicapte zoon en vriend bij de schommel. Als ze beseft wat zijn vriend van plan is, begint ze ONMIDDELLIJK te filmen.

Het leukste aan kinderen die spelen is dat ze voorbij hun verschillen kunnen kijken. Ze zijn niet bezorgd om op eieren te lopen als ze bij iemand zij die een beetje anders is dan hen. De meeste kinderen maakt het niet uit of iemand al of niet gehandicapt is. Ze spelen gewoon samen en helpen elkaar als dat nodig is. Dat is toch hoe Felipe Wendel zijn beste vriend Augusto Barbieri behandelt.

Felipe steunt Augusto door dik en dun. Het is vertederend om te zien hoe het voor Felipe niet uitmaakt dat Augusto anders is. Maar wat nog schattiger is, is dat Felipe zijn vriend ook helpt als de beperking van Augusto even een hindernis vormt.

Deze video zal je hart doen smelten als je ziet hoe Felipe zijn beste vriend helpt als ze samen op de schommel willen gaan. Augusto lijkt er alleen niet op te geraken, maar Felipe is maar al te blij dat hij een handje kan helpen!

Felipe wil gewoon niet zonder Augusto op de schommel, dus gaan ze samen op de tweepersoonsschommel zitten, en van zodra ze erop zaten konden ze niet gelukkiger zijn! Dit moment is zo bijzonder en hartverwarmend.

Wat vind jij van deze twee schatten? DEEL deze prachtige vriendschap met je eigen vrienden!

Bron en afbeelding: Liftable en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.