Mama is verward als de pitbull naar buiten rent. Dan beseft ze dat een buur door haar man wordt geslagen

In 2009 veroverde een schokkend verhaal over een pitbull als een storm de wereld. In Grand Rapids, Michigan, werd een man achter slot en grendel gezet wegens inbraak en huiselijk geweld nadat hij zijn vrouw brutaal in elkaar had geslagen. Maar de onwaarschijnlijke held in dit hele verhaal was de pitbull Blitz, die vanachter het raam van de buren moest toekijken hoe de weerloze vrouw werd geslagen en bij haar haren over straat werd gesleept.

Van zodra Blitz zag wat er aan de hand was, sprong de tweejarige, 45 kg wegende pitbull in actie. Net toen zijn baasje naar bed wilde gaan, zag ze hoe Blitz de straat op rende terwijl de vrouw om hulp schreeuwde. Blitz liep recht naar haar aanvaller.

Hoewel Blitz de aanvaller nooit beet, schrok hij hem toch genoeg af om de vrouw los te laten. Ze kwam recht en liep onder bescherming van Blitz naar haar appartement om de politie te bellen.

De politie arriveerde snel ter plaatse en de vrouw was gered.

De moeder van Blitz deelde dit verhaal om de vooroordelen over pitbulls uit de wereld te helpen. Ze vertelde de journalisten nog: “Hij schiet uitstekend op met mijn kinderen. Hij is gewoon prachtig!”

DEEL deze ongelofelijke video om de vooroordelen over pitbulls uit de wereld te helpen!

Bron en afbeelding: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.