Mama is verward als de familiehond haar bijt. Dan merkt ze dat het huis in de brand staat

Het verhaal van Patches de hond is ongezien. Op een dag beslisten Nola en Richard Davis om Patches meer naar huis te nemen. Ze verborgen de hond in de auto terwijl de kinderen rond hem cirkelden van opwinding. Hun zoon en dochter Andrew en Clara waren dolgelukkig dat ze eindelijk een hond zouden krijgen.

patches

Maar Nola begon iets op te merken aan Patches. Hij werd alsmaar groter en groter. Hun huis was gewoon niet geschikt voor zo een grote hond. Nola en Patches riepen het gezin samen en vertelden dat ze de hond zouden moeten wegdoen.

Andrew protesteerde en zei dat dit een slecht idee was. Er was geen sprake van dat hij dit zomaar zou laten gebeuren. Nola stemde ermee in om de beslissing nog enkele dagen uit te stellen.

Die avond nam ze een bad. Toen werd het allemaal een beetje bizar. Plotseling kwam Patches de badkamer binnen gestormd. Dat was vreemd omdat deze grote hond het haatte om in bad te gaan. Hij vermeed het als de pest, maar nu weigerde hij om naar buiten te gaan.

Hij begon Nola in haar pols te bijten, niet met zijn tanden erin, maar trok haar als het ware uit het bad. Ze kwam uit bad en toen ze de badkamerdeur opende, stond het hele huis in brand. Patches leidde Nola uit de vlammenzee naar buiten.

Buiten wachtte haar familie in veiligheid. Nola probeerde terug naar binnen te lopen, maar Patches verhinderde dat. Toen ontplofte het huis!

Patches redde niet een, maar tweemaal het leven van Nola. De heldhaftige hond werd gedecoreerd door het Rode Kruis en uiteraard liet de familie Davis hem NIET gaan!

DEEL dit heldhaftige verhaal met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.