Mama is in verwachting en poseert samen met haar zwangere paard tijdens een prachtige moederschap fotoshoot

Deze zwangerschapsfoto’s trokken onze bijzondere aandacht en wel om een heel speciale reden. Deze moeder in spe betrok namelijk haar prachtige paard bij de foto’s! Dit is op zich al opmerkelijk, ware het niet dat het paard zelf ook nog eens zwanger is! Deze unieke en wondermooie foto’s werden gemaakt door Tara Ruby Photography.

paard1

In deze foto’s poseerde mama met haar paard, dat niet alleen een belangrijk onderdeel van haar leven is, maar zelf ook een belangrijke mijlpaal vierde.

Dat is namelijk omdat dit prachtig paard ook zwanger is.

paard2

En enkele maanden later was het tijd voor een tweede fotoshoot, want zowel de menselijke mama als de paardenmama waren bevallen van hun baby’s! Hier zien we mama die haar baby verzorgt, samen met de beste vriend die een meisje kan hebben – haar paard!

Deze prachtige merrie poseert naast haar eigenaar met haar eigen schattige veulentje!

paard3

We zijn er zeker van dat dit de eerste mama-en-paard fotoshoot is die we hier gezien hebben waarin zowel de vrouw als het paard zwanger zijn.

paard4

Als je zelf paarden hebt dan weet je dat ze echt een onderdeel van de familie zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer vrouwen kiezen voor een fotoshoot met hun paarden. Deze gracieuze en sierlijke dieren leven lang en spenderen hun leven lang aan de zijde van hun favoriete persoon.

Deze jonge vrouw bijvoorbeeld poseert met haar paard dat ze al negentien jaar heeft!

paard5

Het gemiddelde paard leeft 25 tot 30 jaar. Als een kleine meisje dus begint met paardrijden, is de kans groot dat het bejaarde paard de kans krijgt om de uitbreiding van de familie te begroeten!

paard6

Een fotoshoot met paarden opent een brede waaier van creatieve mogelijkheden. Neem nu deze prinses en haar paard – verkleed als eenhoorn.

paard7

Op die manier komt de baby als het ware vanuit de baarmoeder op de rug van het paard terecht en is de toekomstige generatie paardrijders verzekerd!

DEEL deze prachtige foto’s met je vrienden op Facebook!


Bron: Facebook / Kelly’s Funshine Photography / Eskimo Trick Horse / Tara Ruby Photography

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.