Mama hoort haar zoon elke avond bidden, nadat de pup was vertrokken. Maar dan ziet hij wat er in de achtertuin op hem wacht

Een jonge jongen en zijn beste vriend werden herenigd nadat ze elkaar lange tijd niet gezien hadden, en iedereen op het internet vierde samen met hen! Ellen Goebel uit Nashville beschreef op Facebook hoe haar 11-jarige zoon zich voelde toen de hond van de buren een jaar weg was. De dag dat Bogart, een witte Engelse Duitse herder husky mix, maar California vertrok stortte de wereld van Lennox in.

https://www.instagram.com/p/BSXb1HXD0Ih/

Ellen en haar zoon werden verteld dat hij maar even zou wegblijven, maar die korte periode werden 12 maanden. Het raakte Lennox echt.

De twee hadden een hechte band gevormd, maar de eigenaar van Bogart is muzikant en moest op tournee vertrekken. Lennox hoopte elke dat zijn beste vriend terug zou komen, en toen het zover was, wist de jongen van niets. Op de dag van de thuiskomst van Bogart haalde Ellen haar camera boven. Lennox kreeg te horen dat er een verrassing op hem wachtte, maar had nooit durven dromen om Bogart terug te zien.

De kleine jongen was sprakeloos en zelfs tot tranen toe bewogen. En Bogart huilde zachtjes mee terwijl hij rond zijn vriend kwispelstaartte!

Bekijk het ontroerende moment hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube en www.liftable.com ; Afbeeldingen: Instagram

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.