Mama en papa poseren voor een foto. Maar kijk eens goed naar de gezichtjes van de drieling. WAUW!

Nog voor ze trouwden, wisten missionarissen Aaron en Rachel Halbert dat ze een zwart kind wilden adopteren. Aaron legt nu uit hoe hij en Rachel moeilijkheden hadden om zwanger te geraken, maar ze begrepen ook dat het voor een zwart kind veel moeilijker was om geadopteerd te worden. Ze voelden de drang om een kind een huis te geven die anders nooit een familie zou kunnen hebben. Wisten zij veel dat deze beslissing hun leven op de meest ongelooflijke en onverwachte wijze zou veranderen.

baby1

Aaron en Rachel gingen naar een adoptieagentschap in Mississippi en adopteerden twee Afro-Amerikaanse kinderen, een jongen en een meisje. Hun nieuwe en “andere” gezin werd op zowel racisme als aanvaarding onthaald.

De familie Halbert had niet de bedoeling om nog meer kinderen te hebben, totdat ze hoorden over het National Embryo Donation Center. Gewoonlijk worden deze embryo’s vernietigd of aan de wetenschap geschonken, maar christelijke centra aanvaarden “donaties” die “geadopteerd” kunnen worden door koppels die moeilijkheden hebben om zwanger te geraken. Omdat Aaron en Rachel wilden dat hun geadopteerde kinderen bij hun nieuwe broers en zusjes zouden passen, liet Rachel twee Afro-Amerikaanse tweelingembryo’s inplanten.

Dat is het moment waarop er iets compleet wonderbaarlijks gebeurde. Een van de twee embryo’s splitste in twee.

baby2

“Vorige zondag beviel mijn prachtige vrouw – een blanke evangeliste net als mezelf – van onze prachtige Afro-Amerikaanse drieling die we als embryo adopteerden.”

baby3

“Diversiteit zal de wereld sterker en rijker maken want we zijn allemaal Gods creatie. Onze verschillen zijn een reden om te vieren, niet om te verdelen.”

baby4

“Het is voor niet blanke kinderen vaak moeilijk om adoptieouders te vinden in de Verenigde Staten, daarom dat we het agentschap onze wens kenbaar maakten om te kiezen voor Afro-Amerikaanse kinderen.”

baby5

“De pracht van een multicultureel gezin is gelegen in het feit dat onze verschillen ons rijker en voller maken. Het dwingt je om na te denken over de manier waarop je denkt, spreekt en leeft.”

baby6

baby7 baby8 baby9 baby10

“Dit is niet hoe we het 12 jaar geleden gepland hadden toen we het erover hadden om kinderen te adopteren, maar nu voelen we ons door God gezegend. Hij heeft hen in onze zorgen geplaatst en heeft altijd gewild dat ons gezin eruit zag als de Verenigde Naties.”

baby11

DEEL dit ongelooflijke verhaal met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.