Mama en papa hebben 18 kinderen. Dan tonen ze hoe ze samen in één huis leven.

Gil en Kelly Bates uit Lake City in Tennessee hebben een van de grootste gezinnen ter wereld, namelijk 18 kinderen. Hun indrukwekkende nageslacht varieert van de 21-jarige Zach tot de pasgeboren Judson Wyatt.

Gil leidt een bomenbedrijf en de oudere jongens werken met papa in het familiebedrijf. Alle kinderen helpen bij de huishoudelijke taken via een “vriendjessysteem”, waarbij de oudere kinderen paartjes vormen met de jongere kinderen.

De familie draagt christelijke waarden als vriendelijkheid en geduld hoog in het vaandel, en elke zondag gaan ze met z’n allen naar de kerk.

Gevraagd of ze nog meer kinderen willen, herinnert Gil de mensen eraan dat alle kinderen volgens de Bijbel een zegen zijn, en hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Met de hulp van zijn zonen breidt Gil zijn woning alsmaar uit om alle kinderen te kunnen huisvesten. De jongere kinderen volgen thuis school en de oudere kinderen studeren aan de hogeschool. Veel van de 18 kinderen bespelen ook een instrument.

Als enig kind kan ik alleen maar zeggen “wauw!” – zo’n leven kan ik me echt niet voorstellen. Voor een inkijk in dit bijzondere huishouden moet je de onderstaande video maar eens bekijken.

DEEL dit alsmaar groter wordende gezin met je vrienden!

Bron en afbeelding: LittleThings en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.