Mama en 6 zonen laten hun haren jarenlang groeien. Toen ik hoorde waarom zat ik te snotteren …

Een familie uit Cheektowage, New York, doneerde meer dan 5 meter haar aan een organisatie die kinderen in nood helpt. Phoebe Kannisto samen met haar zes zonen – de 10-jarige Andre, de 8-jarige tweelingen Silas en Emerson en haar 5-jarige drielingen Herbie, Reed en Dexter – trokken naar een lokaal kapsalon voor de grote knipbeurt.

De familie liet hun haar samen vijf meter lang groeien om Children with Hair Loss te helpen, een organisatie die kinderen met medisch gerelateerd haarverlies helpt. Kannisto, die haar haren al doneert sinds haar tienerjaren, besloot in 2015 om haar kinderen te laten meedoen.

“Drie jaar geleden verloor een vriendin van me haar zoon aan kanker, en hij was ook een tweeling”, vertelt ze. “Dus op de eerste verjaardag van zijn overlijden schonken mijn drie oudste zonen hun haar om hem te eren en zo begon het eigenlijk een beetje.”

En omdat het een familiale aangelegenheid is geworden, zal ook de jongste dochter van het gezin – de tweejarige Marah Taylor – binnenkort meedoen.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: ABC News

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.