Mama doet oproep om haar dochter te beschermen tegen pestkoppen. Dan daagt deze groep stoere bikers op.

Maak kennis met Ashley Wastakiewicz. Ze is 7 jaar oud, een beetje schuchter en is al een jaar lang het slachtoffer van de pesterijen van een buur. De 11-jarige pestte Ashley zelfs zo zeer dat ze in het ziekenhuis terechtkwam. “Ze liep met haar fiets naar huis en de pestkop duwde haar op de grond, waarna hij haar begon te schoppen en in het gezicht te slagen”, vertelde haar mama Christine. Hoewel de moeder van de jongen de feiten ontkende, werd hij toch aangeklaagd voor deze gewelddaden.

Ashley voelde zich zo gekweld door deze pestkop dat ze een video maakte. Hierin zegt ze: “Mijn naam is Ashley en ik ben 7 jaar oud. Ik ben het slachtoffer van een pestkop van 11 jaar oud. Het doet me erg veel pijn. Alsjeblieft, stop met pesten.”

Christine postte de video op een anti-pesten Facebookpagina die ze voor Ashley gemaakt had. De video wekte de aandacht van lokale bikers zoals James Dingman.

“We hoorden het van andere broeders van andere clubs en spraken samen af”, zegt Dingman, een lid van de American Veterans Motorcycle Club. “Ik geloof niet in pesten. Niemand mag gepest worden.”

Toen daagden deze jongens op. “We wilden een machtsvertoning. Om te laten zien dat ze geliefd is en dat er mensen achter haar staan”, vertelde Dingman.

Dozijnen bikers kwamen bij haar huis opdagen.

“Vanavond hebben we een verschil gemaakt en geholpen in de strijd tegen pesten, zeker in zo’n ernstig geval van een prachtige 7-jarige meid genaamd Ashley, die een vreselijke pestkop had in haar wijk. Ze was zelfs zo bang dat ze niet meer buiten durfde te spelen nadat ze voortdurend bedreigd en gekwetst werd”, schreef een ander biker op de Facebookpagina.

“Leden van verschillende motorclubs brachten haar een bezoekje om haar te laten voelen en zien dat ze er niet alleen voor staat en door velen geliefd is. We brachten ook de pestkop een bezoek en ze wist ons te vertellen dat ze nu niet meer bang is. En dat met een grote glimlach op haar gezicht.”

“We zullen het contact behouden en we zullen niet toelaten dat ze zich ooit nog gekwetst of bedreigd moet voelen. Hopelijk verspreidt de boodschap zich dat onvolwassen pestgedrag dat zo destructief kan zijn eindelijk tot een einde komt”, vervolgde hij nog.

DEEL deze hartverwarmende actie met je vrienden!


Bron en afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.