Mama bidt dat hond lang genoeg zal leven om haar baby te zien. Wat hij doet wanneer ze haar baby naar huis brengt, doet haar adem stokken.

Toen ze eind 2015 de 17-jarige Rocky uit een plaatselijk asiel adopteerden, hadden Beth en Michael Clark geen idee hoeveel vreugde hij in hun huishouden zou brengen. Clark zegt dat ze op slag verliefd werd op Rocky.

“Toen ik die grijze, magere hond zag, zei ik tegen mijn echtgenoot ‘Die nemen we.’ Ik zou hem niet in een kooi laten sterven”, zei Clark.

Clark, die in Maryland woont, beviel op 5 april van haar dochter Hazel. Maar voor die bevalling vond Clark heel wat steun bij Rocky nadat ze in juli 2016 een miskraam had gehad. Kort na deze miskraam vernam ze dat ze opnieuw zwanger was.

“Rocky merkte het aanvankelijk niet totdat ik het hem toonde. Maar hij was zo lief voor me en wist dat er een baby onderweg was. Als ik me niet goed voelde, was hij altijd bij me”, zei Clark.

De familie Clark betrok Rocky zelfs bij de aankondiging van hun zwangerschap. Op de foto lezen we: “Mijn ouders gaan me een mensje geven.”

 

Toen ze zeven maanden zwanger was, begon de gezondheid van Rocky te verslechteren. Nadat hij beroertes begon te krijgen, brachten ze hem naar de dierenarts, waar ze te horen kregen dat hij ofwel een oorinfectie ofwel een tumor had.

“Ze wilden hem daar houden, maar ik zou hem niet meer in een kooi laten stoppen”, zei Clark. Ze brachten hem opnieuw naar huis waar zijn gezondheid weer verbeterde.

 

Clark zegt dat Rocky zich vreemd begon te gedragen toen ze na de bevalling met haar dochter terug naar huis keerde.

“Hij besnuffelde haar en legde zijn hoofd naast haar. Het was zo prachtig en ik moest letterlijk huilen.”

Later die avond begon de gezondheid van Rocky weer te verslechteren, en zij en haar man wisten dat het tijd was om hem te laten inslapen.

“Ik belde een dierenarts en die avond ging hij vredig omringd door zijn familie. We hielden meer van hem dan woorden kunnen omschrijven en we hebben het nog altijd moeilijk dat hij er niet meer is.”

Clark gelooft dat Rocky volhield om op zijn babyzusje te wachten, voor het leven definitief los te laten.

DEEL dit inspirerende verhaal als ook jij dol bent op honden!

Bron en afbeeldingen: So Share This

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.