Het lijf van deze hond werd doorboord met 2 enorme pijlen. Maar nu herstelt hij op geweldige wijze!

Deze wrede mensen gebruikten niet een pijl, maar twee. In China werden twee stalen pijlen in een hond geschoten. Voor diegenen die van dieren houden, is deze foto genoeg om de tranen in je ogen te doen lopen. Deze vreselijke foto werd gedeeld door de groep Guardians of Chinese Animal Protection.

Afbeelding: Facebook

Weinig verrassend lokte deze foto woedende reacties uit de hele wereld uit. Hoe dit allemaal kon gebeuren is niet helemaal duidelijk. Sommige verhalen zeggen dat de hond bestemd was voor de vleesindustrie en daarom door een handelaar werd neergeschoten.

Afbeelding: Facebook

Wat we wel zeker weten is dat een hondenliefhebber genaamd Qiao Wei de hond zag wandelen in de buurt van de Sichuan Universiteit in Chengdu, China. Wei kon de hond vangen (wat niet eenvoudig was) en bracht haar naar het Sichuan Qiming Animal Protection Center.

Afbeelding: Facebook

Wei wordt ondertussen onthaald als een held. Daar zijn we het mee eens, zeker in een land waar honden als een maaltijd beschouwd worden. De röntgenfoto’s tonen dat de hond erg veel geluk heeft gehad – hoewel de pijlen haar hele lichaam doorboorden, werden er geen vitale organen geraakt.

Afbeelding: Facebook

We zijn blij te vernemen dat de hond genaamd Quiver deze hel overleefde en vrijwel helemaal hersteld is. Ze blijft voorlopig in het asiel. Hopelijk wordt ze snel geadopteerd door een liefdevolle ziel.

Afbeelding: Facebook

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.