Lieve pitbull leeft tussen het afval, omdat er niemand kwam om haar te redden

Hope For Paws, een dierenwelzijnsorganisatie uit Los Angeles, kreeg een telefoontje over een zieke en mogelijk gewonde pitbull die eenzaam en alleen in een industriezone leefde. Barmhartige Samaritanen zorgden voor onderdak en gaven haar te eten, maar de hond moest zo snel mogelijk van straat gehaald worden.

Afbeelding: Hope For Paws

De oprichter van de organisatie Eldad Hagar en vrijwilliger Lisa Chiarelli troffen de hond aan in het huisje dat enkele lieve mensen voor hem geknutseld hadden. Ze was lief en keel het gezelschap blij aan.

De hond aanvaardde zelfs een cheeseburger die Chiarelli aanbood, en afgaande op hoe dun ze was kon ze deze zeker gebruiken.

Afbeelding: Hope For Paws

De redders zagen dat de hond geen poging deed om op te staan en toen zagen ze een snede in haar poot. De arme hond was gewoon aan het wegkwijnen op de dekens tussen de rotzooi en was te ziek om te wandelen.

Omdat de hond zo aardig was, was het eenvoudig om een leiband aan te doen en het dier naar de dierenkliniek te rijden. Niet een keer ondernam ze een poging om te ontsnappen aan de hulp die haar werd aangeboden.

Afbeelding: Hope For Paws

Chiarelli besliste om de hond Penelope te noemen, en na een badje en de verzorging van haar wonden was ze onderweg naar een beter leven. Ondertussen is Penelope zelfs al geadopteerd. Hope For Paws deelde de volgende boodschap:

“Huisdieren zijn geen dingen die weggegooid of ingeruild kunnen worden voor jongere modellen. Dieren zijn gevoelige wezens die pijn, liefde, vreugde, rouw en verlies voelen. Deze waardevolle wezens helpen ons, of het nu gaat om het assisteren van blinde personen of het zoeken naar mensen onder het puin na een aardbeving. Ze helpen ons in tijden van oorlog en tijdens catastrofes …”

Afbeelding: Hope For Paws

Bekijk de onderstaande video en DEEL deze mooie redding met iedereen die je kent!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.