Hij legde zijn zieke oude hond in het zwembad. Maar wat er toen gebeurde maakte me aan het huilen

In deze video ontmoeten we een geweldige husky genaamd Kane, en zijn extreem trouwe baasje. Onlangs raakten de achterste poten van Kane verlamd. Hij is erg oud en lijdt ontzettend veel pijn, en helaas is hij te oud om geopereerd te worden. Pijnstillers verzachtten de pijn slechts een beetje. Eerder dan hem op te geven, koos zijn vader ervoor om nieuwe dingen te proberen.

Hij ontdekte dat alleen zwemmen de pijn echt verzachtte. Meer en meer hondeneigenaars ontdekken de heilzame effecten van water op hun huisdieren. Het is een uitstekende manier om van een operatie te herstellen, zeker voor bejaarde honden die aan artritis of verlamming lijden.

In het zwembad werd Kane gewichtsloos en voelde geen stress, wat de voornaamste oorzaak was van zijn pijn. Voor zijn baasje was het een grote opluchting om te zien dat hij tijdens het zwemmen eindelijk eens geen pijn had.

Kijk maar eens hoe zorgzaam zijn vader met Kane omgaat. En weet je wat? Na enkele rondjes van deze zwembadtherapie was Kane terug te been! Soms staat hij recht en begint zelfstandig rond te wandelen.

“We weten niet hoe lang Kane nog heeft, maar zolang hij er is maken we het hem zo aangenaam mogelijk”, zegt zijn baasje. “Elke dag zegt hij me hoe zeer hij dat wel op prijs stelt!”

DEEL deze geweldige video met elke hondenliefhebber die je kent!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.