De leeuwenbroertjes brachten hun ganse leven in het circus door. De redders openen de kooi, maar deze reactie hadden ze niet verwacht.

Deze vijf leeuwen brachten hun ganse leven lang door in een circus in Bolivia. De dierenwelzijnsorganisatie Animal Defenders International ontfermt zich over deze roofkatten en bevrijdt hen uit deze erbarmelijke omstandigheden. Ze vinden een nieuwe thuis in een groot wildpark in Colorado. Voor twee van de leeuwen betekent dit een bijzonder weerzien: de broertjes Pancho en Temuco zaten vroeger altijd in veel te kleine kooien van elkaar gescheiden. Na hun redding zijn ze eindelijk weer samen.

Pancho en Temuco maken de verloren tijd ondertussen goed door samen te spelen, te dollen en te knuffelen. De vrijwilligers van de organisatie hadden zoiets nog nooit gezien: “Deze leeuwen hebben een leven van complete isolatie en gevangenschap ingeruild voor een leven in vrijheid”, verheugt verzorger Tim Phillips zich. Gelukkig kunnen deze leeuwen deze donkere tijden voorgoed achter zich laten.

Bekijk de fantastische video hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeelding: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.