Koppel rouwt om het verlies van hun kat en vindt dan een briefje van de buurvrouw over hun kat

Kater Bear en zijn kleine broer Teddy zijn de hele wereld voor hun Britse baasjes. Als Bear overlijdt, zijn de eigenaars kapot van verdriet.

Twee weken later vinden de kattenliefhebbers tot hun grote verrassing een handgeschreven briefje aan het halsbandje van Teddy. Blijkbaar waren zij niet de enigen die Bear ontzettend hard misten.

“Liefste kattenbezitter,

Ik ben de buurvrouw van de vierde verdieping. Ik ben bovendien ook een hechte vriendin van jullie katten die me beiden elke dag bezochten. Maar een van hen, de grootste, is al twee weken niet komen opdagen. Is alles goed met hem? Ik maak me grote zorgen! Het is zo een prachtig dier en hij heeft echt mijn hart verovert. Ik hoop dat alles oké met hem is.”

De twee zoeken de geheime vriendin van hun katten op, over wie ze voordien niets wisten, en delen haar het droevige nieuws mee. Het bleek te gaan om een Thaise uitwisselingsstudente en de katten verzachtten haar heimwee een beetje. Ze gingen samen nog het graf van Bear bezoeken om er een krans neer te leggen.

DEEL dit ontroerende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Imgur

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.