Koppel denkt dat het allemaal oude roestige blikken zijn, maar ontdekken daarna al snel dat ze nu miljonairs zijn

Als je al een tijdje in je huis woont, ben je vertrouwd met alle hoekjes en kantjes, zowel binnen als buiten. Toen een koppel uit Nevada met hun hond in de achtertuin liep, wat ze al ontelbare keren hadden gedaan, stootten ze op een verbluffende ontdekking. Eerst leek het niet zo spectaculair … gewoon een oud blik dat uit de modder stak, overwoekerd met gras en modder. Ze hadden nooit gedacht dat het met iets gevuld zou zijn. Gelukkig bleef het koppel even stilstaan bij de vondst, en toen ze in het blik keken werd hun adem afgesneden …

Een fortuin aan gouden muntstukken uit de 19e eeuw. Het koppel wilde verder hun geluk beproeven, dus groeven ze nog wat verder en zo kwamen nog acht blikken boordevol muntstukken tevoorschijn.

De geschatte waarde van de munten is 27.000 dollar, maar op een veiling zou dat kunnen oplopen tot 10 miljoen dollar gelet op hun uitermate zeldzaam karakter. Het koppel heeft een advocaat onder de arm genomen of te onderzoeken of ze de munten kunnen houden.

Dit is een les voor iedereen: Houd je ogen altijd goed open! Stel je maar eens voor dat dit koppel gewoon terug naar binnen was gegaan? We hopen dat het stel toch minstens een beetje van het geld mag houden.

DEEL deze merkwaardige vondst met je vrienden!

Bron en afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.