Koeien worden helemaal gek, als ze voor de allereerste keer na 6 maanden de lucht weer zien

Er bestaan blijkbaar mensen die denken dat boerderijdieren en dieren in het algemeen niet in staat zijn om geluk te voelen. Maar als je deze koeien ziet vieren, is het overduidelijk dat deze koeien echt gelukkig zijn! Met het mooie, sappige groene gras onder hun voeten hebben ze ook redenen om te vieren. Ze hebben tijdens de winter zes maanden in hun stal gezeten en nu ziet de natuur er eindelijk weer mooi uit en zijn ze vrij om te spelen!

koe

Het moet opgemerkt worden dat, hoewel we het droevig vinden dat deze koeien zo lang binnen werden gehouden, ze blijkbaar toch in goede staat zijn en dat er goed voor hen gezorgd werd. Als ze de hele winter buiten hadden moeten blijven, hadden ze er nu wellicht niet zo goed uitgezien.

De blik op hun gezichten zegt het helemaal. Deze dieren zijn echt gewoon blij dat ze leven. Deze koeien gedragen zich zelfs een beetje als puppy’s die voor de eerste keer in hun leven buiten mogen spelen.

Het is mooi om een boer te zien die echt van zijn dieren houdt, in tegenstelling tot die grote, mega-boerderijen. Deze dieren zijn gelukkig en produceren wellicht de lekkerste melk die je ooit gedronken hebt.

DEEL deze schattige video als jij denkt dat dieren ook sterke gevoelens hebben!


Source: Cows jump for joy after seeing sky for the first time in 6 months by rumblestaff on Rumble

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.