Koe breekt in bij haar familie en wacht totdat ze thuis komen

Beryl is allesbehalve een normale koe. Ze denkt dat ze een hond is – ze groeide tenslotte op samen met twee puppy’s.

koe1

Maar toch was Sally Webster, een boerderijhouder uit Australië, niet voorbereid op wat ze in haar huis zou aantreffen toen ze op een dag terugkwam van het boodschappen doen.

koe2

“Ze probeert gewoon altijd binnen te geraken als ze een deur open ziet staan”, vertelde Webster.

koe3

“Ze heeft een ongelofelijk goed geheugen en is ontzettend slim. Ze weet ook heel goed dat de melk in de wasplaats staat. Toen ik haar zo op het tapijt zag liggen, was ik echt verrast”, zegt ze.

koe4

Beryl is niet alleen slim, maar heeft ook goede manieren. Er was geen rotzooi of gebroken spullen toen Webster haar in de woonkamer aantrof. De koe was blijkbaar alleen maar binnengebroken om te wachten.

koe5

“Maar eigenlijk is het niet de bedoeling dat ze binnen zit. Ze is gewoon een beetje stiekem”, zegt Webster.

koe6

Webster denkt dat ze graag op het tapijt ligt omdat ze als baby ook altijd haar persoonlijke dekentje had waar ze ’s nachts op sliep.

Beryl werd geboren in augustus 2015. Haar moeder overleed kort na de bevalling en bleef na amper 2 dagen als weesje achter. Webster nam haar op in huis en bracht haar eigenhandig met het flesje groot, totdat ze groot genoeg was om buiten te grazen. Maar blijkbaar mist ze de gezelligheid van het leven in huis nog wel een beetje!

DEEL deze schattige koe met je vrienden!


Bron: Facebook / Sally Webster en The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.