Kleinzoon deed jaren geleden 1 belofte. 90-jarige opa kan zijn ogen niet geloven als hij bij hem aan de deur komt opdagen.

Opa’s en hun kleinzonen hebben een bijzondere band. Voor KC Schafer, 27, en zijn opa, Charles, 90, gaat die band nog verder dan de meeste grootvader-kleinzoon relaties. Nadat zijn ouders scheidden gingen KC en zijn moeder bij zijn grootouders wonen. Charles was als een vader voor de kleine jongen.


“Hij is altijd een rolmodel en idool voor me geweest. Ik bracht zoveel tijd met hem door. Hij maakte me tot de man die ik vandaag ben”, zei Schafer.

KC keek zoveel op naar zijn opa dat hij Charles zelfs als 7-jarige jongen al zij dat opa getuige moest zijn op zijn huwelijk. Uiteraard dacht Charles er toen niet teveel over na: “Ik dacht gewoon dat hij aan het dagdromen was. Ik besteedde er verder geen aandacht aan”, zei Charles.

Maar ook na 20 jaar is KC nog altijd erg hecht met Charles. Toen hij besloot zijn vriendin Sarah, 22, ten huwelijk te vragen, was het Charles die hem moest vergezellen om een mooie verlovingsring te kopen.

“Ik zag daar gewoon en hij bleef maar vragen of ik hem mooi vond”, zei Charles. “Hij lokte me mee door te zeggen dat hij een nieuwe koffiemachine ging kopen, maar dan zei hij plotseling ‘Laten we naar de juwelier gaan’, waarop ik zei ‘Ga je een ring kopen voor Sarah?’, en dat deden we ook. Ze is een prachtige meid.”

Het was pas toen ze een smoking gingen passen toen Charles eindelijk het feit aanvaardde dat KC het echt meende dat hij zijn 90-jarige opa als getuige wilde. “Ik dacht niet dat hij daar een oude man wilde”, gaf Charles toe.

Op 15 april, 67 jaar nadat Charles het ja-woord gaf aan zijn inmiddels overleden vrouw, stond Charles opnieuw aan het altaar en zag hoe zijn kleinzoon en de vrouw van zijn dromen in de echt verbonden werden.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Liftable en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.