Kleine rode vos is te tam om in het wild te kunnen overleven, daarom trekt ze bij haar favoriete mensen in

Er zijn zoveel prachtige dieren op deze planeet en allemaal verdienen ze een veilige leefomgeving met voldoende voedsel en vrijheid. Helaas komen wilde dieren wel eens in situaties terecht waarin ze helemaal hulpeloos zijn en de hulp van mensen nodig hebben. Dat is precies wat er gebeurde met een klein vosje in Yorkshire. Gelukkig werd ze meteen opgevangen door de vrijwilligers van National Fox Welfare Society, een organisatie die gespecialiseerd is in de redding en opvang van vosjes.

vos1

De meesten worden terug in het wild uitgezet maar dit kleintje die ze Pudding noemden, had heel andere plannen.

vos3

Pudding voelde zich opperbest in handen van haar verzorgers. Ze wilden haar terug met haar broertjes en zusjes verenigen, maar de toegang tot haar nest werd afgesloten door een omgevallen boom.

Ondertussen creëerde ze een intense band met haar menselijke verzorgers die haar met de hand voederden.

vos4

Ze probeerden haar te integreren bij een ander nest, maar dat werkte gewoon niet. Pudding had beslist dat ze bij mensen hoorde.

vos5

Ze was gewoon te tam geworden om terug in het wild te leven.

vos6

Dan kregen de mensen van de organisatie een idee: ze zouden haar een nieuwe baan bezorgen. Pudding werd de officiële ambassadrice van de organisatie!

vos7

Helaas hebben wilde vossen geen lange levensduur en overleed ze vorig jaar. Maar voor haar overlijden had ze toch nog een gelukkig leven in handen van liefdevolle mensen.

DEEL dit bericht met je vrienden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.