Kleine pup werd 9 meter het kanaal in gegooid en herstelt wonderbaarlijk dankzij liefde en verzorging

Nadat hij 9 meter naar beneden werd gegooid in een kanaal in de Los Angeles Rivier onderging een dappere hond een miraculeuze genezing ondanks zijn levensbedreigende verwondingen.

Vrijwilligers van LA On Cloud 9, een organisatie die dakloze dieren helpt, vond de hond bevend en huilend van de pijn in de Los Angeles River. Hij was er bijzonder slecht aan toe nadat hij geslagen werd en vervolgens meerdere dagen alleen in het opgedroogde kanaal werd achtergelaten. De vrijwilligers brachten hem onmiddellijk naar de dierenkliniek van Hope For Paws in Los Angeles waar hij behandeld en gewassen werd.

Zijn verwondingen, waaronder een verpletterde poot, waren kritiek en hij was zwaar ondervoed.

kanaal

Maar de kleine puppy stond niet alleen in zijn genezingsproces. Een warmhartige vrijwilliger bleef de hele tijd aan zijn zijde en noemde hem Jordan.

kanaal2

Dankzij de vereende inspanningen van de vrijwilligers, en dankzij het ongelofelijke doorzettingsvermogen van Jordan, eindigde het verhaal hier niet. Hij werd in een pleeggezin ondergebracht waar hij menselijke en dierlijke vrienden maakte. Ondanks de ongekende wreedheden die hij had meegemaakt, deelde hij zijn vreugde en dankbaarheid met zijn nieuwe vrienden. Maar nog belangrijker: hij herwon wat hij al lang verloren had, namelijk hoop!

Vandaag is Jordan een onhoudbare en energieke hond die zich niet laat tegenhouden door zijn vreselijke verleden. Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over de ongelofelijke genezing van Jordan, waarvan de dierenartsen zeiden dat het een onvervalst wonder is!

DEEL dit geweldige verhaal met je vrienden!


Source: A brave little dog gets rescued from the river. His recovery will inspire you! by HopeForPaws on Rumble

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.