Kleine hond tart de kansen en keert na 2 jaar terug naar huis na een verblijf in de wildernis.

Als je thuis een huisdier hebt, is je grootste vrees wellicht om hem of haar te verliezen. Toen de eigenares van Louis, Janina Pietrzyk, besefte dat haar geliefde hondje uit de gezinswagen was ontsnapt, was ze verwoest. Zij en haar echtgenoot gingen de volgende twee weken in april 2014 op zoek en vroegen de hulp van buurtbewoners om flyers uit te delen.

vlinderhond

Het koppel vreesde het ergste wat er met de vier kilo wegende hond gebeurd zou zijn. Na enkele weken waren ze er stilaan van overtuigd dat ze hun vlinderhondje nooit meer terug zouden zien.

Maar gelukkig hadden ze het helemaal mis!

Twee jaar na zijn verdwijning kreeg Janina een telefoontje van de Animal Control dienst. Ze hadden een hondje zien ronddwalen in de buurt en een val opgezet. Toen ze het gevangen hadden, konden ze achterhalen dat het inderdaad Louis was!

Nu noemt Janina de puppy haar kleine wonder. Ze heeft geen idee hoe de vlinderhond al die tijd kon overleven in het wild, helemaal alleen – wat betekende dat hij voedsel en water moest vinden om in leven te blijven en om te overwinteren. Maar nu hij terug thuis is, is ze dankbaarder dan ooit.

DEEL deze wonderbaarlijke puppy met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.