Klein meisje heeft nog maar een paar dagen te leven. Haar laatste wens is gewoonweg prachtig!

Eliza de kat was vel over been toen ze werd binnengebracht bij de Angels Among Us Pet Rescue. Het personeel kon haar weer helemaal genezen. Eliza stond op het punt om geadopteerd te worden toen ze een erg droevig telefoontje kregen. Een jong meisje genaamd Kylie had nog maar enkele dagen te leven. Ze had kanker en had nog een wens. Kylie wilde met een katje knuffelen.

Afbeelding: Facebook / Smiley for Kylie

Kylie’s familie had echter niet meteen plannen om een katje te adopteren. Eliza werd uitverkoren om bij Kylie te zijn – de organisatie “leende” Eliza uit aan de familie van Kylie om haar laatste wens te vervullen. Kylie’s gezicht beurde helemaal op toen ze Eliza zag!

Afbeelding: Facebook / Smiley for Kylie

Die glimlach zou een van de laatste zijn. De volgende 2,5 dagen zouden ze samen knuffelen. Het leek wel alsof Eliza begreep wat er aan de hand was. Ze legde haar pootje op de schouder van Kylie en bleef rustig liggen.

Afbeelding: Facebook / Smiley for Kylie

Zelfs als Kylie’s zusjes met haar wilden spelen, sprong Eliza terug op bed om bij Kylie te kunnen zijn. Robin Myers, de mama van Kylie, zegt dat Eliza alleen maar aandacht voor haar dochter had. Voor ze afscheid nam vroeg Kylie haar familie om verder voor Eliza te zorgen.

Afbeelding: Facebook / Smiley for Kylie

Ook na de dood van Kylie bleef Eliza de familie steunen. Eliza heeft nu een eeuwige thuis en in ruil daarvoor troost ze Kylie’s familie bij het rouwproces.

DEEL dit aangrijpende verhaal met iedereen die je kent!

Bron: LoveMeow en Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.