Klein meisje begint de kraaien in haar achtertuin te voeren. Dan krijgt ze de verrassing van haar leven

Iets aardig doen, betekent dat je er niets voor terug verwacht. Het geeft echter wel een goed gevoel als nobele daden beloond worden. De achtjarige Gabi Mann uit Seattle begon de kraaien in haar tuin te voederen, gewoon omdat ze van vogels hield. Bleek dat de kraaien dit erg waardeerden en dat toonden ze op de meest opmerkelijke manier!

vogels1

De kraaien begonnen kleine souvenirs achter te laten om voor hun voedsel te “betalen”.

vogels2

Gabi en de vogels ontwikkelden een vast ritueel waarbij het meisje voor ze naar school vertrok noten in de tuin strooide. Als ze dan ’s avonds terugkwam, lagen er verschillende geschenkjes op haar te wachten!

vogels3

Ze besliste om haar souvenirs bij te houden en het duurde niet lang voor haar collectie echt aanzienlijk werd. De mama van Gabi hielp de geschenken te organiseren. Het gaat om dingen als knikkers, stukjes glas en knopen.

vogels4

Haar favoriete souvenir is een pareltje in de vorm van een hartje. Ze ziet het geschenk als symbool voor hun liefdevolle relatie.

vogels5

Gabi en de vogels werkten echt een opmerkelijk “systeem” uit en het kleine meisje is niet van plan om hier snel verandering in te brengen.

vogels6

Wauw! Wie wist dat vogels zo slim waren?

DEEL dit opmerkelijke bericht uit de dierenwereld met je vrienden!


Bron: Honest To Paws

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.