Klein katje zit op een koude dag klem in de modder onder een berg staal en wordt op tijd gered

Er moest een klein leger aan te pas komen om dit kleine katje te redden. Maar sommige mensen laten zich door niets tegenhouden om een diertje te redden. Ons verhaal begint twee jaar geleden op een koude dag in september. De dierenwelzijnsorganisatie Itty Bitty Committee uit Charleston in West Virginia kreeg een dringende oproep en rukte meteen uit.

Iemand had een katje gevonden dat in de modder onder een berg staal vastzat. Het katje kon er een beetje uitkruipen maar zich niet helemaal bevrijden.

De redders begonnen in de koude modder te graven en kregen hem eruit. Eens hij bevrijd was, werd hij naar de dierenarts overgebracht. Het katje was onderkoeld, uitgemergeld en quasi levenloos.

Ze doopten hem Steely Dan. Steely Dan was erg ziek, maar het team dokters bleven de hele nacht bij hem en hij haalde het!

Maar de volgende ochtend was Steely Dan een nieuwe kat! Hij was erg speels en boordevol energie!

Bij zijn nieuwe pleeggezin voelde hij zich helemaal thuis. Steely Dan veroverde in een handomdraai de harten van Kelly en haar familie.

Ze gaven hem een eeuwige thuis en gaven hem ook een andere naam: Oscar the Man Kitty. Het lijkt erop dat Oscar best tevreden is met deze nieuwe regeling!

Nu hij volwassen is helpt hij zelfs de nieuwe pleegkatjes mee verzorgen.

Dit verhaal bewijst dat we veel kunnen bereiken als we de handen in elkaar slaan! DEEL deze prachtige redding met je vrienden!


Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.