Klein jongetje neemt op emotionele wijze afscheid van zijn 17 jaar oude beste vriend, de hond

Een rouwende man haalt zijn mobiele telefoon boven en begint het tafereel onder zijn ogen te filmen. Hij is in de dierenkliniek nadat een tragisch ongeluk zijn 17-jarige hond BaoBao verminkt achterliet.

In de video zien we hoe zijn jonge zoon naast de hond zit en maar niet kan begrijpen waarom hij afscheid moet nemen. De vader probeert uit te leggen dat BaoBao anders te veel pijn zou lijden. Het is misschien wel hard om haar te laten gaan, maar ze houden teveel van BaoBao om haar te laten lijden.

De vader schreef in de omschrijving van de video: “Het achterwiel van de andere auto ging over de rug van BaoBao, waardoor haar rug verminkt raakte en haar schaambeen brak. Ze zou een omvangrijke operatie nodig hebben en zou wellicht nooit meer kunnen lopen.”

Het was ongewoon dat BaoBao van de scooter was gevallen, want in de loop der jaren had ze al meer dan 200.000 km met haar baasje gereden. Enkele dagen geleden waren ze nog teruggekomen van een reisje van 1.500 km. Tot dan het vreselijke ongeluk …

“Ik vond het het beste om haar de pijn van de operaties en de behandelingen te besparen”, schreef de vader. “Dus besliste ik om haar te laten inslapen nu ze nog min of meer zichzelf was. De pijn zou alleen maar erger geworden zijn.”

“Ze zal gaan slapen”, zei de man zachtjes tegen zijn zoon. “Ze zal wakker worden bij God de Vader en het is een goed moment om te gaan.” De zoon is overstuur, maar op het einde van de video begrijpt hij dat het beter is om haar te laten gaan. “Maar ik ga haar missen”, zegt de jongen nog.

DEEL dit hartverscheurende moment met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.