Kerel probeert winkel te beroven met speelgoedgeweer, maar ontdekt algauw dat de winkelbediende gewapend en geladen is.

Er werden bewakingsbeelden naar buiten gebracht die aantonen dat goede kerels met wapens essentieel zijn voor onze veiligheid. Een boef uit California loopt een winkel binnen om de zaak te beroven. Hij heeft een bandana over zijn gezicht en trekt een wapen. De bediende wist echter niet dat het een speelgoedgeweer was. Maar de winkelbediende moest doen wat hij moest doen en nu heeft deze schoft een brutale en gewelddadige verrassing gekregen …

De poging tot overval vond plaats op Moederdag en de schoft dacht dat het een goed idee was om nietsvermoedende mensen te beroven. Wist de crimineel veel dat hij te maken had met een geoefende scherpschutter.

Hij zwaait met zijn speelgoedgeweer in het rond en bedreigt de bediende. Dan springt hij over de toonbank alsof hij een of andere Ninja is. Terwijl hij zijn zakken met cash begint vol te stoppen, beseft hij dat het leven van een boef toch niet zo cool is. Op dat moment schiet een van de bedienden een kogel in de borst van de dief – met een echt wapen.

De onderstaande video is best grafisch. Je ziet hoe de onfortuinlijke overvaller stoer probeert te doen. Maar dan krijgt hij een kogel in de borst.

Politieagent Matt Bloesch van de politie van Fairfield kon niet geloven dat hij de winkel met een speelgoedgeweer wilde overvallen. En hij staat aan de kant van de winkelbediende die uit zelfverdediging handelde.

Bloesch zei dat de winkelbediende een 40 kaliber Glock handgeweer gebruikte om de boef uit te schakelen. “Hij wilde de winkel met een realistisch uitziend speelgoedgeweer overvallen en de bediende wist niet of het nep of echt was”, zei Bloesch.

Bloesch ging verder: “Hij had een wapenvergunning. Hij schoot de man neer omdat hij zijn winkel aan het beroven was en hij vreesde voor zijn leven. Hij verdedigde zichzelf en nog een andere persoon.”

Kreeg deze overvaller zijn verdiende loon? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.