Kerel onderneemt onmiddellijk actie, als hij zich beseft dat de achtergelaten tas een kwestie van leven of dood is

In een van de meest wrede gevallen van dierenmishandeling die onlangs aan het licht kwam, vond een man een hond in een tas die in het midden van de woestijn werd achtergelaten. Gelukkig merkte een man uit California de plunjezak op. Eerst dacht hij dat het afval was dat uit een voorbijrijdende auto gegooid was, maar dan zag hij de tas bewegen. Geïntrigeerd kwam hij dichterbij en zijn verbazing was dan ook helemaal compleet toen er een puppy tevoorschijn kwam. De puppy was een kleine golden terriër met schattige bruine oogjes. De hond was echt een schatje en het was een volkomen raadsel waarom iemand dit onschuldig wezen zoiets wreed zou aandoen.

Als de hond daar nog langer onder de verschroeiende zon had moeten zitten, zou hij zeker overleden zijn. De hond werd overgebracht naar Valley Animal Protective League waar hij de eerste medische zorgen kreeg toegediend.

Godzijdank was deze held op het juiste moment op de juiste plaats. Ondertussen werd de hond in een liefdevolle thuis geplaatst. “We noemden het lieve kereltje Duff en hij is nu in een liefdevolle thuis dankzij deze barmhartige Samaritaan”, schreef de organisatie nog op haar website.

Er is niets dat ons bozer maakt dan dit soort misdrijven. DEEL dit bericht als ook jij vindt dat daders van dergelijke wreedheden in de gevangenis thuishoren!


Bron: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.