Deze kerel kan niet meer stoppen met het adopteren van geredde dieren

Lee Asher is een typische kerel uit Los Angeles. Hij houdt ervan om met vrienden op te trekken, een eindje te wandelen of langs het water te chillen – en hij heeft ook nog eens negen geredde huisdieren.

Al van toen hij een kind was, wist hij dat hij voorbestemd was om dieren te helpen. Hij bracht veel tijd door in het plaatselijke asiel en leerde gaandeweg over wat het vergt om honden te redden.

Tijdens zijn studies redde Asher vervolgens honden uit het asiel en probeerde dan nieuwe families voor hen te vinden. In totaal redde hij al 16 dieren, maar zelf heeft hij zeven honden en twee katten, die hij “verplegingsmislukkingen” noemt. Zijn honden zijn Yaffa, Molly, Cali, Bo Bo, Butters, Haven en Lillie, en zijn katten zijn Whiskey en Goose.

Van zodra hij alleen ging wonen, begon hij dieren te adopteren alsof het zijn baan was. Op een of andere manier slaagde hij er altijd in om die honden en katten te vinden die hem het meeste nodig hadden.

Asher zegt dat hij niet echt op zoek gaat naar honden om te adopteren. De meeste van de honden leerde hij gewoon kennen in het asiel waar hij tijd doorbrengt met dieren in nood. En sommige honden leerde hij echt op de meest bizarre manier kennen. Molly vond hij toen haar mama haar horloge liet herstellen over een asiel in Florida. Zijn honden komen eigenlijk vanuit het hele land, waardoor elk dier zo z’n eigen bijzondere verhaal heeft.

Asher behandeld zijn dieren eerder als beste vrienden dan als huisdieren. Met elk van hen heeft hij een andere relatie en waardeert hen allen voor de vreugde die ze in zijn leven brengen.

Over zijn adoptiedrang zegt Asher: “Het is doorlopend vermaak en ik ben er dankbaar voor dat mijn huis zo vol met liefde en hondenhaar is.”

Het was altijd al zijn droom om een huis gevuld met dieren te hebben, en vandaag heeft hij die droom helemaal verwezenlijkt.

DEEL deze geweldige kerel met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.