Kat wordt uit het raam gegooid en komt op de snelweg terecht. Dan maakt deze 14-jarige een snoekduik om het beestje te redden

Als je een huisdier hebt dat je niet meer wil, geef het dan aan iemand over die het wel wil. Ga naar het asiel. Erin Brown en haar 14-jarige zoon Gavin waren op 12 februari onderweg naar een verjaardagsfeestje toen ze plotseling zagen hoe een harteloze persoon een katje door het raampje van zijn auto gooide. De doodsbange kat belandde op het asfalt en probeerde van de snelweg te geraken.

Het rende pal voor de auto van Erin en stond op het punt om van een brug te springen. Gavin sprong meteen uit de auto om haar te redden. Erin was in shock. Eerst had ze gezien hoe de kat uit de auto werd gegooid en dan zag ze haar zoon op de snelweg lopen om het diertje te redden!

De getraumatiseerde kat was buiten adem en z’n nageltjes waren eraf gerukt door de harde smak op het asfalt. De kat was echter heel dankbaar. Ze rolde zich op in de armen van Gavin, die hem stevig vasthield om het diertje gerust te stellen.

De klik was er meteen. Gavin zou deze kat niet meer laten gaan. Hij doopte de kat Lucky. Daarop namen ze de kat mee naar het BluePearl Animal Hospital om daar behandeld te worden. Een goede ziel las het verhaal van Gavin en zijn redding en betaalde alle medische kosten!

Erin zegt dat deze ervaring ertoe geleid heeft dat Gavin nu vastbesloten is om later dierenarts te worden! Lucky stelt het ondertussen dankzij heel wat liefde en affectie goed!

Hoedje af voor deze jongeman! DEEL deze geweldige redding met je vrienden!

Bron: Shareably ; Afbeeldingen: Facebook / Erin Brown

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.