Kat begint om eten te “krijsen.” Maar toen ik de volumeknop open draaide … Ik was niet voorbereid om DIT te horen!

“Wat voor ’n geluid is dit in godsnaam?!” – Dat is precies wat ik mezelf afvroeg toen ik mijn volumeknop open draaide om te horen hoe deze kat om voedsel vroeg. Toen ik dit geluid hoorde, moet ik zeggen dat ik dit allerminst verwacht had.

Ik heb al verschillende soorten gemiauw gehoord, maar iets als dit is volkomen nieuw. We zouden een poging kunnen doen om dit geluid te beschrijven, maar misschien is het beter dat je het zelfs maar eens bekijk en beluistert!

Dit babykatje heeft een MIAUW die je nooit zal vergeten! DEEL deze video als ook jij onder de indruk bent!

Bron en afbeelding: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.