Een kat uit het asiel geeft een vrouw de omhelzing van haar leven. Daarna gebeurt het onvermijdelijke.

In een dierenasiel in de kleine stad Potsdam in de staat New York volgt de studente Rachel Griggs een stage. Ze wilde al van kleins af aan dierenarts worden en deze wens werd in het kader van haar studies alleen maar groter. “Het was een van mijn laatste dagen in het dierenasiel. En ik had het moeilijk om van de dieren afscheid te nemen”, zegt Rachel met ontroerde stem.

Dan kwam het zwaarste moment want met kater Tim had ze een bijzondere band opgebouwd. Hij was haar eerste patiënt en alleen door de goede zorgen en de liefde van Rachel begon hij opnieuw goed te eten. “Ik pakte hem voorzichtig vast en legde hem op mijn schouder. Hij knuffelde zich in mijn hals en begon te spinnen. Zijn pootjes streelden voorzichtig door mijn haar terwijl bij mij de tranen over de wangen liepen. Ik kon en wilde mijn Tim gewoon niet in de steek laten!”

Helaas verbieden de strenge regels op de campus om een huisdier te houden.

Maar Rachel zou niet opgeven, en daadwerkelijk: na wat getouwtrek slaagde ze erin om Tim te adopteren en bij haar moeder onder te brengen. Eindelijk een nieuwe thuis voor Tim!

Een verhaal als een sprookje! En ook zoals bij de gebroeders Grimm geldt ook hier: eind goed, al goed!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Love Meow

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.