Jongen van 11 is openhartig over waarom hij een 4-jarige koelbloedig vermoordde.

Een 11-jarige jongen uit Florida, die al een voorgeschiedenis had wegens het stikken van kinderen en het doden van boerderijdieren, heeft een vierjarige jongen dood gewurgd. Toen de politie hem ondervroeg zei hij dat hij boos was omdat zijn moeder hem geen cadeautjes kon kopen en niet genoeg geld had om een verjaardagsfeestje te organiseren.

Zijn woede bracht hem ertoe om de 4-jarige Braydan Anthony Trahern te wurgen. Tijdens de ondervragen zei hij dat hij zou willen dat Braydan terug “tot leven gewekt” zou worden.

De twee jongens leefden samen met hun moeders in een mobilhome. De moeder van de 11-jarige jongen is Vanessa Jones en de moeder van Braydan werd geïdentificeerd als Kyra Trahern.

Maandagochtend zag een mannelijke vriend hoe er bloed uit de mond van Braydan droop.

De man probeerde de jongen te reanimeren en belde de hulpdiensten. De politie stelde verdachte bloeduitstortingen op zijn nek vast.

Hij werd in allerijl overgebracht naar het Gainesville ziekenhuis en werd later dood verklaard. De elfjarige werd aangeklaagd wegens ernstige slagen en verwondingen met de dood tot gevolg.

De aanklacht kan nog veranderd worden in moord. Hij wordt momenteel vastgehouden in een jeugdgevangenis.

De politie zegt dat het onderzoek pas gestart is en onderzoekt nog of verwaarlozing of mishandeling tot de dood van Braydan geleid hebben. De politie ondervroeg de jongen en vernamen toen dat hij al eerder had geprobeerd om een jong kind te wurgen.

Toen hij nog jonge was had hij ook al eens zijn eigen bed in brand gestoken waardoor het hele huis in vlammen opging. Rust in vrede Braydan.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.