Jarenlang zit de vrouwtjeshond in een kooitje opgesloten, waarin ze niet rechtop kan staan. Maar kijk haar nu eens… Wat een verandering!

De Poolse dierenwelzijnsorganisatie OTOZ Animals speurt, gealarmeerd door de buren, het domein van een hondeneigenaar af. Wat ze daar aantreffen, schokt zelfs deze ervaren dierenredders: de hond Liszka zit uitgemergeld in een veel te kleine roestige kooi, helemaal onder haar eigen uitwerpselen. Al van toen ze een puppy was, werd ze daar door haar eigenaar opgesloten en mocht deze gevangenis maar zelden verlaten. De kooi is zo klein dat de ondertussen volwassenen hond zelfs niet meer rechtop kon staan en waardoor de spieren in haar achterpoten zelfs vergroeid waren.

De vrijwilligers van OTAZ Animals konden Liszka niet snel genoeg uit haar ellende bevrijden. De hond wordt nu elke dag door de dierenarts gemasseerd, zodat ze ooit weer normaal zou kunnen lopen. Ondanks het feit dat ze de slechtste en donkerste zijde van de mens leerde kennen, winnen de vrijwilligers langzaam maar zeker haar vertrouwen. In de onderstaande video zien we hoe Liszka voor het eerst in haar leven van het groene gras onder haar pootjes kan genieten.

Ons hart wordt gewoon warm als we zien hoe vrolijk Liszka nu met haar staartje kwispelt!

DEEL deze mooie redding met je vrienden op Facebook!


Bron: LittleThings.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.