ISIS-terrorist leidt Amerikaans leger naar grote schuilplaats. Kijk nu hoe het Amerikaans leger de hel over hen laat neerdalen [video].

Als het aankomt op terroristen bestrijden, is de enige manier soms door vuur met vuur te bestrijden. Telkens wanneer ISIS beslist om een zelfmoordterrorist in een menigte onschuldige burgers te sturen, beantwoordt het Amerikaans leger dat met bombardementen op hun basissen en schuilplaatsen.

Onlangs bracht het Amerikaans leger een video uit over hoe zij terroristen behandelen. In de onderstaande video zien we hoe een nietsvermoedende terrorist met zijn truck over een zandweggetje rijdt. Weet hij veel dat hij het Amerikaans leger rechtstreeks naar een ISIS-opslag- en schuilplaats leidt. Amerika bezorgt de ISIS-terroristen vervolgens een verrassingsgeschenk …

De man achter de trekker is erg geduldig. Hij vuurt zijn wapens niet vroegtijdig af. Hij wacht tot de terrorist hem naar een schuilplaats leidt waar nog meer terroristen uitgeschakeld kunnen worden.

Van zodra de truck het kamp binnenrijdt, zoomt de man achter het kanon in op het doelwit. Na 27 seconden wordt het scherm zwart-wit terwijl het Amerikaans leger een raket recht op het ISIS-kamp lanceert.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.