In tranen brengt de wildvreemde man de puppy’s naar het asiel. Maar niet alleen de dierenverzorgers peppen hem weer op

Vooral wanneer we ziek zijn en het niet goed met ons gaat, hebben we iemand aan onze zijde nodig die ons kracht geeft. In moeilijke tijden zijn vrienden extreem belangrijk. Ook dieren hebben hier behoefte aan. De vriendschap tussen de kattenbaby “Chicky” en de puppy “Lil Nugget” begon eveneens op deze manier.

hond1

 

De twee leerden elkaar in het asiel kennen. Maar er was een belangrijk verschil tussen Chicky en Lil Nugget: met het katje ging het relatief goed, hoewel ze een straatkatje was. Voor Lil Nugget zag het er minder goed uit. De puppy werd door zijn eigenaar achtergelaten. Een vreemde man kwam met tranen in de ogen bij het asiel om het hondje af te geven. Hij dacht dat hij te laat was …

hond2

De puppy was zo onderkoeld en zijn bloedsuiker was zo laag dat hij al bewusteloos was gevallen. Pas uren later kon Nugget terug gestabiliseerd worden en kon het pas voor het eerst terug iets drinken. De medewerkers zorgden onvermoeibaar voor het diertje. Maar op een of andere manier was Lil Nugget niet in staat om haar verdriet achter zich te laten. Hij jammerde en huilde voortdurend.

hond3

Met het kleine katje ging het tamelijk goed, maar Chicky voelde zich erg eenzaam in het asiel. Dat bracht de dierenartsen op het idee om de twee samen te zetten. En dat bleek een gouden beslissing te zijn.

hond4

Chicky en Lil Nugget begonnen meteen met elkaar te spelen. Chicky leek haar nieuwe vriendje erg veel kracht te geven. Het ging steeds beter met hem en binnen de kortste keren was hij echt weer een blije puppy.

hond6

De twee worden samen voor adoptie opgegeven, zodat ze bij elkaar zouden kunnen blijven. Wie wil deze twee schatjes niet in huis hebben?

We hopen dat ze beiden snel een nieuwe thuis vinden en we wensen hen nog veel geluk … samen!

DEEL deze unieke vriendschap met iedereen die je liefhebt!


    Bron: YouTube en likemag

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.