In overstroomde straten achtergelaten puppy wordt gered door een familie die probeert te vluchten

Als je aan natuurrampen denkt, sta je dan wel eens stil bij al die hulpeloze dieren? Zovele huisdieren en wilde dieren worden meegesleurd door de verwoestende krachten van de natuur en blijven hopeloos alleen achter. Zelfs al iemand ze opmerkt, is het niet altijd mogelijk om ze te redden. Of het nu gaat om een orkaan, een overstroming of een aardbeving, mensen zullen altijd eerst zichzelf in veiligheid willen brengen.

water

En hoewel dieren best intelligent zijn, hebben ze niet altijd de middelen om zichzelf te redden. Toen Alex Scroggins zijn moeder en zus hielp om te ontkomen aan de overstromingen in South Carolina hoorde hij plotseling een hond jammeren.

Toen Scroggins deze blonde schoonheid van een hond zag, begaf hij zich onmiddellijk naar de overkant van de overstroomde straat. Van zodra hij bij hem was, besefte de man dat de hond moederziel alleen werd achtergelaten. Dus gaven Scroggins en zijn familie deze hond de hulp die hij zo nodig had.

Maar een jaar later kregen we een update en blijkt dat Scroggins veel meer deed dan hem alleen maar van de overstroming redden. Hij gaf hem een thuis. Deze hond, nu Lucky genaamd, maakt zijn naam helemaal waar en is bij zijn nieuwe papa helemaal ontbolsterd!

DEEL deze prachtige redding met je vrienden!

Bron: Facebook/The News & Observer

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.