In 1979 baarde mama een gezonde babyjongen. Maar als de camera uitzoomt ben ik sprakeloos. WAUW!

Het beroep van landbouwer is een van de fysiek meest veeleisende beroepen. We hebben ondertussen al heel wat uitstekende boeren gezien, maar niemand is zo memorabel als Chris. Hoewel hij geboren werd zonder handen of benen, wettelijk gezien zelfs niet mag autorijden, niet kan zwemmen en 400% meer energie nodig heeft om de meest alledaagse zaken te doen, zoals bijvoorbeeld tanden poetsen, werkt Chris al zijn hele leven als boer.

boer

Chris werd perfect gezond geboren, maar zijn grootmoeder was de eerste die het nieuws aan de rest van de familie mocht vertellen dat “niet alles er was”. Maar daar ging oma met de nodige humor mee om, want ze vertelde hem dat zijn vader Bruce nooit afmaakte waar hij aan begonnen was. Haha! Chris groeide op tussen de tractors op een boerderij in Alberta, Canada, maar toen hij 9 was, wilde hij zelf tractor rijden. Omdat Chris erg zelfstandig was, verwezenlijkte hij al zijn dromen, en zelfs meer dan dat. Hij weigerde op school zelfs zijn prothese benen en armen te dragen.

De kortfilm hieronder werd gemaakt in 2014 toen Chris 35 jaar oud was. Het feit dat hij zijn vier ledematen miste, heeft hem er nooit van weerhouden om te doen wat hij wilde doen. Zijn leven wordt geleid door dankbaarheid en moed. Hij aanvaardt zichzelf helemaal hoe hij is en ik ben zo geïnspireerd door deze geweldige man. De vreugde op zijn gezicht terwijl hij op zijn tractor rijdt, is gewoonweg prachtig!

DEEL het inspirerende verhaal van Chris met je vrienden en familie op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.